ForsideOm os

Om Hotel Marie

Hotel Marie er et lille, charmerende badehotel, som åbnede i 2013.

Hotel Marie ligger lige midt i Skagen – helt tæt på byliv, havnen og stranden.

Hotel Marie består af et charmerende, ældre hus fra første halvdel af 1900 og en moderne del bygget i 2018/2019 – alt sammen i den særlige, atmosfærefyldte byggestil med gule facader og røde tegltage, som Skagen er kendt for.

Hotel Marie har fem dobbeltværelser, seks dobbeltværelser deluxe, fire juniorsuiter og otte lejligheder. Alle værelser og lejligheder er nyrenoverede eller nybyggede og indrettet i klassisk, atmosfærefyldt stil.

Udsigt i Skagen

Hotel i Skagen

I 2013 åbnede familien Damgaard fra Skanderborg Hotel Marie og drev badehotellet indtil 2017, hvor skawbo’en Jens Vinther Pedersen overtog bygningerne. I 2018/2019 opførte han den nye del med hotelværelser og lejligheder.

Jens Winter Pedersen er tidligere fiskeskippper. I 2016 solgte han skibet og gik på land. I dag brænder Jens Vinther Pedersen for at udvikle Skagen – blandt andet med investeringen i Hotel Marie.

Hotellets daglige drift står hoteldirektør Katrine Stadum for. Katrine er født og opvokset i Skagen. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen i København og Skagen – blandt andet har hun arbejdet på Copenhagen Marriott Hotel, Hotel d’Angleterre og Ruths Hotel.

Pakhuset

PAKHUSET Skagen er en historisk, atmosfærefuld og uformel restaurant med en eminent placering midt på kajen ved Skagen lystbådehavn.

På PAKHUSET Skagen går man ikke på kompromis med kvalitet og derfor tages der udgangspunkt i friskfangede og lokale fisk hentet i havet ud for Skagens. Er du ikke den store fiskespiser? Så finder du også et lækkert udvalg af kød- og vegetarretter på menukortet.

På 1. sal findes Restaurant HÅKON, som er PAKHUSETs lille eksklusive perle.

Her er der plads til ro og fordybelse, når der sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer.
Med et af byens største og mest omfangsrige vinkort er HÅKON stedet for jer, som gerne vil forkæles med en uforglemmelig og unik gourmet oplevelse.

Sommeren igennem er PAKHUSET desuden vært for en bred vifte af events samt GRATIS musikarrangementer, hvor vi byder op til dans og højt humør for det voksne publikum.

På PAKHUSET er det i øvrigt muligt at komme ind i kørestol, da hele stueetagen er indrettet handicapvenligt.

Læs mere

Lige midt i Skagen