ForsideOm os

Om Hotel Marie

Hotel Marie er et lille, charmerende badehotel, som åbnede i 2013.

Hotel Marie ligger lige midt i Skagen – helt tæt på byliv, havnen og stranden.

Hotel Marie består af et charmerende, ældre hus fra første halvdel af 1900 og en moderne del bygget i 2018/2019 – alt sammen i den særlige, atmosfærefyldte byggestil med gule facader og røde tegltage, som Skagen er kendt for.

Hotel Marie har fem dobbeltværelser, seks dobbeltværelser deluxe, fire juniorsuiter og otte lejligheder. Alle værelser og lejligheder er nyrenoverede eller nybyggede og indrettet i klassisk, atmosfærefyldt stil.

Udsigt i Skagen

Hotel i Skagen

I 2013 åbnede familien Damgaard fra Skanderborg Hotel Marie og drev badehotellet indtil 2017, hvor skawbo’en Jens Winter Pedersen overtog bygningerne. I 2018/2019 opførte han den nye del med hotelværelser og lejligheder.

Jens Winter Pedersen er tidligere fiskeskippper. I 2016 solgte han skibet og gik på land. I dag brænder Jens Winter Pedersen for at udvikle Skagen – blandt andet med investeringen i Hotel Marie.

Hotellets daglige drift står hoteldirektør Katrine Stadum for. Katrine er født og opvokset i Skagen. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen i København og Skagen – blandt andet har hun arbejdet på Copenhagen Marriott Hotel, Hotel d’Angleterre og Ruths Hotel.

Pakhuset

Pakhuset er Skagens skønne fiskerestaurant og havnecafé – kun fem minutters gang fra Hotel Marie. Pakhuset og Hotel Marie har samme ejer, og I kan derfor forvente samme høje standard på Pakhuset, som I finder på Hotel Marie. Pakhuset drives af Sebastian og Sylvester (ejerens sønner) og er en af Skagens bedste restauranter.

I kan spise både inde i caféen og udenfor – hvis vejret tillader det. Pakhuset serverer lækre fiskeretter m.m. til frokost og aften, og om sommeren er her levende musik og dans for det voksne publikum. Glæd jer til en idyllisk oplevelse midt i Skagen.

Læs mere

Lige midt i Skagen