ForsideOpholdSkagen Vinterbaderfestival

Skagen Vinterbaderfestival

Hop i bølgen blå og mærk det koldeste gys fra toppen af Danmark! Kombinér Skagen Vinterbaderfestival med overnatning på smukke Hotel Marie midt i Skagen.

Er I vilde med at vinterbade? Besøg Skagen Vinterbadefestival sidste weekend i januar og få en ekstraordinær oplevelse på toppen af Danmark. Det er Skagens Vinterbaderklub “Isbryderne”, som arrangerer vinterbaderfestivalen i samarbejde med Turisthus Nord Skagen. Tilmeld jer på toppenafdanmark.dk.

I begynder dagens badning med fællesopvarmning, inden I hopper i havet direkte fra stranden på Grenen sammen med andre vinterbadere fra klubber over hele Danmark. Bagefter samles I i et stort telt og får varmen igen på dagens suppe. Hele weekenden er der forskellige aktiviteter, som I kan deltage i.

Efter det kolde gys kan I varme jer på Hotel Marie. Vi har smukke, hyggelige værelser og lækre, rummelige lejligheder. Book jeres ophold i forbindelse med vinterbadefestivalen her på siden – I bestemmer selv, om I vil nøjes med en enkelt overnatning eller vil have flere.

Klassisk og moderne stil

Ved forevisning af tilmelding til vinterbaderfestivalen tilbyder vi følgende særpriser.

Læs mere om det praktiske

Skagen Vinterbaderfestival
Dobbeltværelse for 2 personer per nat
800DKK
Dobbeltværelse Deluxe for 2 personer per nat
850DKK
Junior Suite for 2 personer nat
950DKK
Lejlighed for 4 personer per nat
1450DKK
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

Book nu

Book online eller ring på +45 8877 5400
Du kan også sende en mail til info@hotelmarie.dk

Gratis parkering og gratis wi-fi
Lige midt i Skagen